A Kinnarps támogatja az ebola elleni küzdelmet

2014-12-11

Az ebola a világ egyik legfertőzőbb és leghalálosabb betegsége. A rettegett, vírusos betegség már több mint 4 000 életet követelt Nyugat-Afrikában. A Kinnarps is részt szeretne venni az ebola elleni küzdelemben, ezért úgy döntött, hogy karácsonyi adományt ajánl fel a járvány sújtotta országokban tevékenykedő Orvosok Határok Nélkül (Doctors Without Borders) szervezetnek.

„Hálásan köszönjük a Kinnarps ajándékát. A magánszemélyektől és vállalatoktól érkező felajánlások teszik lehetővé, hogy jelen lehessünk ott, ahol a legnagyobb szükség van ránk. Az Orvosok Határok Nélkül különböző konfliktusok által érintett országokban lát el orvosi tevékenységet, például Irakban, Szíriában, Dél-Szudánban és a Közép-Afrikai Köztársaságban. Emellett a nyugat-afrikai ebolajárvány áldozatait is ápoljuk,” mondta Katharina Ervanius vállalati adománygyűjtő, aki Svédországban igyekszik adományokat gyűjteni az Orvosok Határok Nélkül szervezetnek.
A Kinnarps vállalatnál immár hagyománnyá vált karácsony tájékán az ajándékozás, mellyel az alkalmazottaink munkája iránti megbecsülésünket kívánjuk kifejezni. Közös adományunkkal idén az Orvosok Határok Nélkül tiszteletre méltó tevékenységét kívánjuk jutalmazni, mellyel az ebola elleni világméretű küzdelemhez járul hozzá.

A Kinnarps támogatja az ebola elleni küzdelmetFÉNYKÉP: SYLVAIN CHERKAOUI/COSMOS

„Az ebolajárvány sok családot érint Nyugat-Afrikában, miközben az egészségügyi dolgozók fokozottan ki vannak téve a halálos fertőzés veszélyének. Amellett, hogy tényleges anyagi támogatással segíthetjük a katasztrófa sújtotta területeken sürgősségi ellátást és beteggondozást biztosító szervezetet, egyúttal annak a célunknak is megfelelünk, hogy a cégünk tevékenységi körén messze túlmutató területeken is részt vegyünk a társadalmi felelősségvállalásban,” mondta Kjell Strandberg, a Kinnarps HR-igazgatója.

A Kinnarps támogatja az ebola elleni küzdelmetFÉNYKÉP: KJELL GUNNAR BERAAS/LÄKARE UTAN GRÄNSER