Milánói designhét – Mennyire egészséges a munkahelye?

2015-04-07

A Milánó szívében található Brera design negyedben április 14. és 19. között rendezik meg a milánói designhetet, amelyen a Kinnarps is részt vesz. A Kinnarps idén a jövő egészséges munkahelyét helyezi középpontba.

Az idei Stockholm Furniture Fair bútorkiállításhoz hasonlóan most is az elismert Nichetto Studio tolmácsolásában ismerhetik meg a Kinnarps trendjelentését, sőt, a designstúdió ezúttal egy 300 négyzetméteres milánói kiállítócsarnokban életre is kelti az elképzeléseket. Az egészséges munkahely előnyeit a „Workplace Wellness” koncepcióval szemléltetjük. Az Arabeschi di Latte ételdesignereinek üdítő ötletei mellett a Kinnarps és a Nichetto Studio alkalmat kínál a látogatóknak arra, hogy helyet foglaljanak az irodai bútoroknál, és élvezzék az egészséges frissítőket, miközben betekintést kaphatnak abba, hogyan fog kinézni a jövő munkahelye. Természetesen a Kinnarps márkacsalád (Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform és NC Nordic Care) minden új terméke megtekinthető lesz.

Luca Nichetto designer szerint: „Azok, akik boldogok a munkahelyükön, jobb munkát is végeznek. Ez ilyen egyszerű. Ha olyan környezeteket teremtünk, amelyben az emberek kellemesen érzik magukat és jó a közérzetük, azzal a dolgozók hatékonyságát is javítjuk. A kiállításra a Kinnarps trendjelentésének elemeiből merítettem, az új termékekből pedig egy egészséges építészeti egyveleget próbáltam összeállítani.” 

A milánói designhét a világ egyik legfontosabb designkiállítása, amely évente több mint százezer látogatót vonz a városba. Ha Milánó közelében jár, reméljük, hogy meglátogat minket a Largo Treves 5. szám alatt a Via Solferino sarkán, ahol élvezheti vendéglátásunkat, és ötleteket gyűjthet ahhoz, hogyan lehet kellemesebb és egészségesebb a munkahelye.

A kiállítás nyitvatartási ideje:
kedd: 10:00–18:30 (zártkörű koktélparti: 19:00–22:30)
szerda, csütörtök, szombat: 10:00–21:00
péntek: 10:00–24:00 (a Brera design negyed éjszakai partija)
vasárnap: 10:00–16:00

Facebook