Idén tavasszal új Kinnarps-termékek érkeznek

2015-05-19

A Kinnarps munkatársait mostanában végtelen lelkesedés és büszkeség tölti el. Idén tavasszal hat márkánk közel 30 új termékét dobjuk piacra. Hisszük és reméljük, hogy ezekkel az újdonságokkal számos felhasználónk számára tesszük majd egyszerűbbé és izgalmasabbá a munka világát.

„Mindig izgalommal tölt el, amikor új terméket dobunk piacra. Már alig várom, hogy bemutathassuk az új termékeket, amelyek mind tükrözik a tervezéssel, innovációval és ergonómiával kapcsolatos tudásunkat”– mondta Paulina Lundström, a Kinnarps marketing- és kommunikációs igazgatója.

A nagyközönség a nemrégiben megrendezett két nagy tavaszi nemzetközi tervezői hét, a Stockholmi Tervezői Hét és a Milánói Tervezői Hét keretében már számos új termékkel megismerkedhetett. Az új termékeket tárt karokkal fogadták, és most már végre üzleteinkben is megvásárolhatók:

A Kinnarps Embrace elnevezésű irodaszéke a neves iF Tervezői Díjat és a Red Dot Tervezői Díjat is elnyerte. Az Embrace székcsalád most két izgalmas újonccal egészül ki: egy hasznos, de mégis stílusos bárszékkel, valamint egy olyan székkel, amelynek támlája fa helyett könnyű és rugalmas műanyagból készült. Természetesen ezek az új modellek is az egyedi Embrace dizájnt követik.

Azoknak, akik magas színvonalú multifunkcionalitást várnak el, és egy új asztalcsaládot keresnek, itt a tökéletes termék: a Nexus. Az asztalok letisztult és elegáns dizájnja ideális választás azok számára, akik sokféleképpen felhasználható, modern megoldásokat keresnek. A Nexus különálló asztalként vagy munkaasztal-megoldásként is elérhető. Ez a rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáló sorozat különböző helyzetekben, munkaformákban és munkakörnyezetekben is megállja a helyét.

A Nexus tökéletesen kombinálható a legújabb Drabert márkájú Entrada II irodaszékeinkkel. Ezzel a székkel az ülés többé nem mozdulatlan tevékenység, ugyanis mozgásra és az ülőhelyzet folyamatos változtatására ösztönöz. A szék intuitív vezérlőinek használata egyszerű, és néhány rugalmas állítási lehetőséggel különböző munkakörnyezetekhez alakíthatjuk ülőhelyünket. Mivel az Entrada II rendkívül felhasználóbarát, tevékenységalapú munkakörnyezetekben is ideális, hiszen könnyedén átállítható a különböző helyzeteknek megfelelően.

Idén tavasszal mutatjuk be a teljesen új típusú irodaszékeket tömörítő Capella családot is. A felhasználók most először próbálhatják ki az újonnan kifejlesztett innovatív FreeMotion™ mechanizmust, amely apró, intelligens mikromozgásokkal járul hozzá az aktív ülésélményhez. A Capella szeptembertől vásárolható meg.

Kérdése vagy megjegyzése van az új termékeinkkel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba az Önhöz legközelebb található Kinnarps kereskedővel.

A Kinnarps a következő termékeket dobja piacra 2015 tavaszán:   

Kinnarps: Nano, Nexus, Embrace bárszék és Embrace műanyag támlás szék 

Drabert: Entrada II, HotSpot, Filio, Salida, Parlando, Mento  

MartinStoll: Collection C, Collection B, Senor, Fenix, Collection E, Collection TEC, Cosa, Polar 

Materia: Hal, One o'clock, Boullé, Cap, Neolite, Avant, Blanket, Couture széria, Amore, Lotus 

Skandiform: Petals, Primo, Oval, Deli 

NC: Sture 394, Plockepinn 49, Knop, Julia 065