A legklasszabb munkahely

2015-04-07

Lehet, hogy nem a legszebb vagy leginkább felhasználóbarát munkahelyek, de mindenképp a legklasszabbak. A Kinnarps most bemutatja ezeket a helyeket!

Mit szólna ahhoz, ha ebéd után mikrofont ragadhatna, és elénekelhetne pár számot a karaokebárban? Ez kétségtelenül feldobná a hangulatot! A Google California alkalmazottainak van erre lehetősége. Ez a munkahely tényleg előtérbe helyezi a szórakozást és a fantáziát: szerintük a megbeszéléseket például beltéri siklókban is lehet tartani... Furcsán hangzik?

Csak hinni kell az ősrégi közmondásban: minden módszer jó, kivéve a rosszakat..., ráadásul köztudott, hogy a kreatív munkakörnyezet hatására az alkalmazottak még elkötelezettebbek és hatékonyabbak. Bár nem mindenki számára lenne kényelmes a megbeszélést egy kalózhajón tartani, ahogy erre az Inventionland nevű amerikai találmánygyárban volt példa.

De mivel a vállalat üzleti profilja a szokatlan gondolkodásmódon és a különböző koncepciók kidolgozásán alapul, az egésznek van értelme. A Dropbox vállalat pedig megvalósította a „munkahelyi szerelem” elképzelését: egy tárgyalótermet Románcteremnek, egy másikat pedig Szakítószobának neveztek el, és az egymással beszélni kívánó alkalmazottak szükségleteinek megfelelően alakították ki őket.Itt van néhány kép azokról a munkahelyekről, amelyekről nem is gondolta volna, hogy léteznek!