Dolgozzunk az egészségünkön

2016-08-25

Mennyire hat egészségünkre a munkahelyünk és annak kialakítása? Jobban, mint gondolnánk!

Sok irodaházra jó ránézni, de valóban funkcionálisak? És hogy érezhetnénk jobban magunkat a munka során fizikailag és mentálisan egyaránt? Sürgős kérdések ezek, tekintettel arra a tényre, hogy nappali óráinkból átlagosan akár 85 %-át a munkahelyünkön töltünk. Ugyanakkor az allergiás problémák, stresszel kapcsolatos betegségek és ergonómikus kényelmetlenségérzet egyre növekszik, és úgy vélik, 2030-ra az Egyesült Államok lakosságának nem kevesebb, mint 86%-a túlsúlyossá válik.

2013-ban New York egykori polgármestere, Michael Bloomberg kezdeményezte a Center of Active Design létrehozását, amely egy teljesen non-profit szervezet, célja pedig az, hogy arra ösztönözzön bennünket, beszélgessünk többet arról, miben járhatna hozzá az intelligens tervezés munkahelyünkhöz. Ez lehet valami olyan egyszerű is, mint a lépcsőház vonzóbbá tétele zenével, s így az emberek inkább ezt választják a liftezés helyett.

Nekünk a Kinnarpsnál ez a téma természetesen kiemelt fontosságú. Tudjon meg többet teljes körű megoldásainkról, hogy Jobb legyen a munkahelyen, és arról, hogyan segíthetünk Önnek. Kattintson ide.