Gyengéd ívek

2014-12-01

Gyengéd ívek

Idén a Kinnarps székcsaládja két új taggal bővült. A két újoncot a merész és ergonomikus kialakítás jellemzi. Az egyik újdonság az Embrace, amely egy teljesen új típust képvisel: kiválóan alkalmas a gondolatok összeszedésére, egy kis elmélkedésre a következő kihívás előtt, de egyszerű pihenőszékként is tökéletesen megállja a helyét. Az Embrace nem klasszikus irodaszék, és nem is hagyományos vendégszék, hanem valahol a kettő között helyezkedik el. Az Embrace a székek egy nagyon sokoldalú típusa, amely kiválóan illeszkedik a jelen munkakörnyezeteibe.

Az Embrace ikertestvére, az ívelt formájú és klasszikus szépséget képviselő Monroe ősszel lépett piacra; a szék mind a kialakítás, mind a funkciók terén új személetet képvisel. A Monroe számtalan lehetőséget nyújt az önkifejezésre. különböző alsó tartóvázakkal, karfával és karfa nélkül, illetve a Kinnarps összes szövetkombinációjával rendelhető, így teljes mértékben illeszkedik az egyéni ízléshez. A Monroe kitűnő választás különböző jellegű megbeszélésekhez: beszélgetésekhez, látogatásokhoz vagy rövidebb munkavégzéshez is tökéletesen használható.

A Monroe ugyanolyan sokoldalú, mint az Embrace. Mindkét újdonság tökéletesen illeszkedik a legtöbb környezetbe, legyen szó akár ideiglenes munkahelyekről, kávézókról, közösségi terekről, osztálytermekről vagy tárgyalótermekről. Sokoldalúságuknak köszönhetően a székek tevékenységalapú munkakörnyezetek esetén is kitűnő választásnak bizonyulnak.

Az Embrace és a Monroe felhasználásának csak egyéni fantáziája szab határt!