100 % arbeidsglede

2014-07-04

86 sider fulle av inspirasjon, trender, ideer og nyheter. Her er Kinnarps' nye katalog, WORKSPACES – Where you meet, learn and create.

Endelig er den her – WORKSPACES, Kinnarps' nye inspirasjonskatalog! Full av nyheter, miljøer og kreative løsninger. Den perfekte guiden for alle innredningsinteresserte som ønsker seg en flottere arbeidsplass. Noe som stemmer for de aller fleste av oss – faktum er at i en stor undersøkelse* sier 94 prosent at innredningen er viktig for trivselen på jobben.

På 86 fullstappede sider får vi et innblikk i hva Kinnarps' mange produktvaremerker kan tilby – Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform og NC Nordic Care, som alle borger for høy kvalitet. Men det som fremfor alt gjør WORKSPACES så inspirerende, er de mange innredningseksemplene og løsningene som er hentet fra virkelige arbeidsmiljøer. Hvordan skal du tenke i åpne landskap, hvilke nye akustikkløsninger finnes, eller hvordan skal man utnytte arealet mest mulig effektivt? Pluss at vi får bli med bak kulissene og treffe en rekke designere som forteller historiene om hvordan møblene deres ble til. Som Anne Reinhold, som laget sin serie Trixagon ut fra den sekskantede formen til en snøkrystall. Eller Daniel Figueroa om sin nyeste design, den komfortable kontorstol Esencia og hans fascinasjon for myke kurver:
– For meg kan en stol ha sin egen sjel…

Men mest interessant i WORKSPACES er nok likevel delen som handler om Kinnarps Trendrapport, som bygger på åtte skifter og hvordan disse påvirker arbeidsplassen. Hvordan man skaper mer motiverte og kreative medarbeidere med innredningen. Dagens teknologi gjør det mulig å arbeide friere, noe som stiller helt nye krav til både møbler og møtekultur. Fremtiden og den aktivitetsbaserte arbeidsplassen er her allerede. Les mer i WORKSPACES!

* En undersøkelse utført av Demoskop i 2013 på oppdrag fra Kinnarps.