Det handler om mennesker

2016-01-26

ERGONOMI DEFINERES som læren om hvordan arbeidsredskaper og arbeidsmiljø påvirker mennesker. Hvis du bare skal merke deg ett ord fra den definisjonen, er det ”mennesker”. For det er vi, du og jeg og våre unike forutsetninger, som er utgangspunktet for alt Kinnarps gjør innen ergonomi.

Møblene vi utvikler, produserer og selger, hjelper oss med å skape gjennomtenkte og gode innredningsløsninger og mer trivelige arbeidsplasser. Men viktigst av alt: Arbeidet vårt får mennesker til å føle seg bra og trives på jobben.

Vi lever i en tid i kontinuerlig endring, rask teknologisk utvikling og nye krav til arbeidsprestasjoner. Derfor er det viktigere enn noen gang å stoppe opp og reflektere over hvordan vi jobber og hva det innebærer for oss.

På Stockholm Furniture Fair lanserer vi vårt nye Ergonomimagasin. Det handler om velvære på jobben, og det handler om Kinnarps. For ergonomi er så dypt forankret i hvem vi er og hva vi gjør. Men det stopper ikke der. Det handler om så mye mer enn om hvordan vi sitter, står, bærer og møtes på jobben. Det handler om samfunnet. Det handler om livet. Det handler om mennesker.