Kinnarps på Stockholm Design Week 2015

2015-01-05

Forberedelsene til Stockholm Design Week 2015 er i full gang. Varemessen går av stabelen 3. til 7. februar, og det er nå besluttet at Kinnarps' stand skal designes av det italiensk-svenske designstudioet Nichetto Studio.Det gode forholdet mellom Nichetto Studio og Kinnarps begynte under Milan Design Week tidligere i år. Nichetto Studio designet Kinnarps-utstillingen "Scandinative Workspace", en utstilling som fikk mye oppmerksomhet og god omtale. Utstillingen ble regnet som en av de beste i designuken, og ble nominert til den prestisjefylte Milano Design Award.

Nå er det tid for neste kapittel i historien om Nichetto Studio og Kinnarps. Når Stockholm Design Week åpner dørene, vil det være Nichettos team som har designet Kinnarps-standen.

"Det er virkelig flott at Luca og teamet hans har tatt utfordringen med å designe vår stand. Vårt samarbeid med Nichetto Studio under Milan Design Week fungerte svært godt, og det er spennende at vi nå fortsetter å utvikle det vellykkede samarbeidet og løfter det til neste nivå", sier Paulina Lundström, Marketing & Communications Director hos Kinnarps.

Tema for standen skal baseres på Kinnarps' nye trendrapport "Workplace and lifespace design for the diverse decade", der Kinnarps ser inn i fremtiden for å se hvilke områder som vil få en avgjørende innvirkning på morgendagens arbeidsmiljøer.

Det er denne trendrapporten Nichetto Studio nå vil skape i en fysisk form, sammen med Kinnarps' nye produkter.