Kinnarps støtter UNHCRs arbeid

2015-12-10

Krigen i Syria er inne i sitt femte år. Millioner av mennesker er på flukt, halvparten av dem barn Situasjonen er akutt, og behovene er enorme For å forsøke å hjelpe disse menneskene gir Kinnarps derfor en julegave til FNs høykommisær for flyktninger, UNHCR.

– Vi er svært glade og takknemlige for at Kinnarps har valgt å støtte UNHCRs arbeid for mennesker på flukt. Med deres støtte kan UNHCR hjelpe flere mennesker å få en varmere og tryggere vinter, sier Amelie Häger, ansvarlig for bedriftssamarbeid i Sverige for UNHCR.

På oppdrag av FN leder UNHCR arbeidet med å beskytte mennesker på flukt fra krig og forfølgelse. UNHCR deler ut nødhjelp, kjemper for menneskerettigheter og gir mennesker på flukt en bedre fremtid. Kinnarps har lenge hatt tradisjon for å gi en oppmerksomhet til personalet i forbindelse med julen. I år kommer denne oppmerksomheten i form av en felles gave til nettopp UNHCR.– Det er svært viktig at Kinnarps viser solidaritet og tar et sosialt ansvar i en verden som kan være både brutal og vanskelig. Vi prøver å gjøre dette hele året, men det føles kanskje litt ekstra viktig i julen, sier Kjell Strandberg, Human Resources Director hos Kinnarps.