Kinnarps støtter kampen mot ebola

2014-12-11

Ebola er en av verdens mest dødelige og smittsomme sykdommer. Den fryktede virussykdommen har hittil kostet over 4000 menneskeliv i Vest-Afrika. Derfor velger Kinnarps å donere julegavepenger til Leger uten grenser, som er på plass i de rammede landene for å bekjempe ebola.

– Vi er svært takknemlige for gaven fra Kinnarps - gaver fra privatpersoner og bedrifter er en forutsetning for at vi skal kunne være til stede der vi trengs mest. Leger uten grenser fortsetter sitt arbeid med å yte pleie til mennesker i konfliktherjede områder som Irak, Syria, Sør-Sudan og Den sentralafrikanske republikk. Dessuten gir vi pleie til de som er rammet av ebola i Vest-Afrika, sier Katharina Ervanius, bedriftsansvarlig hos Leger uten grenser i Sverige.
Kinnarps har lenge hatt tradisjon for å gi en oppmerksomhet til personalet i forbindelse med jul. I år kommer denne oppmerksomheten i form av en felles gave til Leger uten grenser og deres beundringsverdige kamp mot ebola.

Kinnarps støtter kampen mot ebolaBILDE: SYLVAIN CHERKAOUI/COSMOS

– Ebolasmitten fortsetter å ramme mange familier i Vest-Afrika, samtidig som den utsetter hjelpearbeiderne for en høy risiko. Derfor har vi valgt å donere penger til denne katastrofen, der gaven kan bidra til at rammede mennesker får akutt hjelp og pleie. Denne gaven viser også at vi vil ta sosialt ansvar langt utenfor konsernets grenser sier Kjell Strandberg, Human Resources Director hos Kinnarps.

Kinnarps støtter kampen mot ebolaBILDE: KJELL GUNNAR BERAAS/LÄKARE UTAN GRÄNSER