Magisk mobil – eller?

2015-03-24

For hver måned som går blir mobiltelefonene smartere og utstyres med flere og flere forbløffende finesser og funksjoner. Men Cicret Bracelet tar nok prisen. Kinnarps ser på telefonen med display direkte på huden … Snakk om bærbar teknologi!

Apples legendariske grunnlegger, Steve Jobs, hadde for vane alltid å avslutte foredragene sine med følgende ord: ”One more thing…” Og først deretter presenterte han den virkelige nyheten for et forbløffet publikum. Selv om Cicret Bracelet er et fransk prosjekt, kan vi nok gå ut fra at superentreprenøren Jobs ville blitt interessert. Selve teknologien er gjemt i et smart armbånd som samtidig fungerer som en projektor som projiserer en bildeskjerm på huden.

Takket være laserstyrte sensorer kan du deretter trykke på Cicret Bracelet som en hvilken som helst annen telefon. Men kommer den til å fungere? Oppfinnerne selv hevder det, men det finnes også kritiske røster som hevder at de tekniske utfordringene er uløselige. Cicret Bracelet er foreløpig på idéstadiet. Uansett er det en spennende tanke.