Milan Design Week – Hvor sunn er arbeidsplassen din?

2015-04-07

Designdistriktet Brera ligger midt i Milano, og Kinnarps kommer til å være på plass her under Milan Design Week fra 14. til 19. april. I år fokuserer Kinnarps på fremtidens sunne arbeidsplasser!

Som under Stockholm Furniture Fair tidligere i år, vil det anerkjente designstudioet Nichetto Studio tolke Kinnarps' trendrapport og gjøre konseptene til virkelighet i en 300 kvadratmeters utstillingshall i Milano. Fordelene med en sunnere arbeidsplass blir fremhevet i konseptet "Workplace Wellness". Sammen med et revitaliserende matkonsept fra matdesignerne i Arabeschi di Latte, kommer Kinnarps og Nichetto Studio til å gi de besøkende mulighet til å sitte og jobbe, nyte sunne forfriskninger og samtidig få innsikt i hvordan fremtidens arbeidsplass kommer til å se ut. Alle de nye produktene fra Kinnarps' varemerker (Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform og NC Nordic Care) vil være utstilt!

"Mennesker som trives på jobben gjør en bedre jobb! Så enkelt er det. Ved å designe miljøer som er fullpakket av velvære og gode følelser, skaper vi også bedre personale. Til utstillingen har jeg kombinert elementer fra Kinnarps' trendrapport, og jeg har prøvd å skape en sunn arkitektonisk cocktail med de nye produktene," sier designeren Luca Nichetto. 

Designuken i Milano regnes som en av de viktigste designutstillingene i verden, og trekker mer enn 100 000 besøkende til byen hvert år. Hvis du er i nærheten av Milano, håper vi du kan komme innom Largo Treves 5, på hjørnet av Via Solferino, der du vil bli godt mottatt og kan finne inspirasjon til mer trivsel og bedre helse på arbeidsplassen.

Utstillingens åpningstider:
Tir: 10 til 18.30 (privat cocktailselskap 19 til 22.30)
Ons/tors/lør: 10 til 21
Fre: 10 til midnatt (Brera Design District Night)
Søn: 10 til 16

Facebook