Vårens produktnyheter fra Kinnarps

2015-05-19

Akkurat nå bobler Kinnarps av spenning og stolthet. I løpet av våren lanserer vi nemlig om lag 30 nye produkter fra våre seks varemerker. Nykomlinger som vi håper og tror skal gjøre arbeidslivet både morsommere og enklere for et stort antall brukere.

– Det er alltid morsomt når vi lanserer nye produkter. Jeg gleder meg til å vise frem produktnyhetene som speiler vår store kunnskap om design, innovasjon og ergonomi, sier Kinnarps Marketing & Communications Director, Paulina Lundström.

De fleste av nyhetene er vist frem på de store, internasjonale designukene tidligere i vår - Stockholm Design Week og Milan Design Week. Nyhetene er blitt mottatt med åpne armer, og nå er de endelig tilgjengelige for salg:

Kinnarps' stol Embrace er tildelt de prestisjefylte prisene iF Design Award og Red Dot Design Award for sin design. Nå utvides Embrace-familien med to spennende nykomlinger - en anvendelig og flott barstol og en stol der ryggen er i lett og smidig plast i stedet for tre. De nye modellene er naturligvis designet ifølge det unike formspråket til Embrace.

For alle som stiller høye krav til multifunksjonalitet og søker en ny bordserie, har vi den perfekte nyheten: Nexus. Bordets sobre og elegante design passer perfekt for den som leter en moderne bordløsning, der valgmulighetene må være store. Nexus kan fås som enkelt arbeidsbord eller som en smidig benkeløsning. Det er en fleksibel serie for ulike typer situasjoner, arbeidsmåter og arbeidsmiljøer.

Nexus kan også utmerket kombineres med vår nyeste kontorstol fra varemerket Drabert - Entrada II. Stolen sørger for at sittestillingen ikke blir statisk, men oppmuntrer i stedet til bevegelse og til ulike typer sittestillinger. Stolen har intuitive regulatorer som er lette å bruke, og med noen smidige innstillinger tilpasses den enkelt til ulike arbeidssituasjoner. Fordi den er så anvendelig, passer Entrada II utmerket i aktivitetsbaserte arbeidsmiljøer, der personer i ulike typer situasjoner enkelt kan benytte stolen.

I løpet av våren viser vi også Capella, en helt ny type kontorstol der brukerne for første gang får stifte bekjentskap med den nyutviklede og innovative FreeMotion™-mekanismen, som med små, smarte mikrobevegelser bidrar til en aktiv sittestilling Capella kan kjøpes fra og med september.

Har du spørsmål i forbindelse med våre nye produkter? Kontakt din nærmeste Kinnarps-forhandler.

Kinnarps lanserer følgende produkter våren 2015:  

Kinnarps: Nano, Nexus, Embrace barstol og Embrace plastrygg. 

Drabert: Entrada II, HotSpot, Filio, Salida, Parlando, Mento  

MartinStoll: Collection C, Collection B, Senor, Fenix, Collection E, Collection TEC, Cosa, Polar 

Materia: Hal, One o'clock, Boullé, Cap, Neolite, Avant, Blanket, Couture series, Amore, Lotus 

Skandiform: Petals, Primo, Oval, Deli 

NC: Sture 394, Plockepinn 49, Knop, Julia 065