FANTASIFULLT KONTOR

2014-01-22

Dataspillutviklere skaper fantasiverdener og fortellinger. Da er det ikke rart at arbeidsplassene deres også må være fantasifulle. Velkommen inn i et rumensk romskip som er under angrep!

Kunne du tenke deg å jobbe på et kontor fylt av mystiske romvesener? Når man besøker kontorene til det rumenske dataspillforetaket 2o, er det som å gå inn i et av spillene deres. Oppdraget til arkitektkontoret Ezzo Design var å skape noe innovativt, unikt og med naturen inkorporert i designen – som dessuten gjenspeiler den faktiske virksomheten.
- Vi ble interesserte så snart kunden tok kontakt. Resultatet ble et romskip som er invadert av naturen, og der hovedkarakteren er den Store Mørke Soppen, sier Stefan Lazar hos Ezzo Desing.
 Temaet med den mystiske naturinvasjonen går hele tiden igjen i innredningen. Her og der er den mørke soppen synlig på veggene i form av graffiti, og i det åpne landskapet er det fullt av flotte vekster som tar over.
Nå er spørsmålet hvordan denne innredningen kommer til å påvirke programmererne hos 2o. Kommer de bare til å lage spill om romskip og planteinvasjoner fremover?