Smart innredning – smarte medarbeidere

2015-09-10

20 prosent av alle kontoransatte i den vestlige verden rammes før eller siden av stressrelaterte skader forårsaket av dårlig ergonomi. Men bare en liten investering i miljøet kan gjøre underverker for både helse og effektivitet.

Hvor ofte skjer det ikke at man sitter bøyd over datamaskinen en hel dag, kanskje med unntak av en rask lunsj og noen korte turer til kaffemaskinen? Høres det ikke kjent ut? Det er et stillesittende liv med ofte monotone rutiner, som har en pris. Hodepine, leddsmerter, musearm… For ikke å snakke om hva som skjer med arbeidsgleden og produktiviteten. Forskning har vist at dårlige møbler ikke bare påvirker oss rent fysisk, de går også ut over humøret og energien, og gjør oss til og med late, dovne og mindre kreative. Det burde være grunn nok til å prioritere innredningen for alle bedrifter, for noe mer kostbart enn syke og distraherte medarbeidere finnes ikke.

Derfor har vi i Kinnarps utviklet et aktivitetsbasert konsept som heter Next Office. Det er et gjennomgripende endringsprosjekt som tar hensyn til alt fra organisasjon og miljø til spesifikke hos behov hos alle ansatte. Først etter å ha gjennomført en grundig analyse kommer man frem til en helhetsløsning. Ta gjerne kontakt, så forteller vi mer!