De kuleste arbeidsplassene

2015-04-07

De er kanskje ikke de fineste og mest funksjonelle arbeidsplassene – men de er definitivt de kuleste. Kinnarps har sett nærmere på dem!

Hva med å gripe mikrofonen og dra noen låter i karaokebaren etter lunsj? Det løfter garantert stemningen! Det kan du gjøre hvis du er ansatt hos Google i California. En arbeidsplass som virkelig har satset på lek og fantasi – møtene kan for eksempel finne sted i jernbanevogner innendørs…Høres det merkelig ut?

Vi får vel stole på det gamle uttrykket – alle måter er bra unntatt de dårlige… Og det er jo en velkjent sannhet at en kreativ innredning skaper mer engasjerte og effektive medarbeidere. Så er kanskje ikke alle like komfortable med å ha møter i et sjørøverskip, slik man gjør hos amerikanske Inventionland…

Men på den annen side, hele forretningsideen til selskapet bygger på å tenke utenfor boksen og utvikle konsepter som er annerledes. Da er det kanskje ikke helt feil likevel. Et selskap som virkelig har tenkt på dette med kjærlighet på jobben, er Dropbox – to av møterommene heter Romance Chamber og Break Up Room, og er skreddersydd for medarbeidere som har behov for å snakke ut med hverandre.Her er bildene av arbeidsplassene du ikke trodde eksisterte!