#BETTERATWORK MED KINNARPS OG TARJEI BØ

2016-03-07

Bilde av skiskyter Tarjei Bø

- Hvorfor vi samarbeider med Tarjei Bø? Jo, fordi vi vi ønsker å jobbe med de beste, og fordi vi ønsker å være i forkant av konkurrentene. Og der kan både Tarjei og vi lære noen triks av hverandre, forklarer Janecke Mathiesen i Kinnarps.

Åtte OL og VM-gull

Siden i fjor vinter har Kinnarps samarbeidet med den 27 år gamle skiskytteren Tarjei Bø som - sin unge aldre til tross - allerede kan skilte med ett OL-gull og hele syv WM-gull.
- Tarjei er en fantastisk idrettsmann. Å få samarbeide med Tarjei så vi på som litt av en mulighet fordi han har en personlighet som vi ønsker å identifisere oss med, sier Janecke. Hun er Market & Communication Manager i Kinnarps og blant annet ansvarlig for sponsorsamarbeidet med den joviale skiskytteren fra Stryn.

Kontinuerlig forbedring

-Tarjei er kjent for å være en engasjert idrettsutøver som gir mye av seg selv. I tillegg må han - akkurat slik som vi Kinnarps - hele tiden være i forkant for å slå konkurrentene. Vi jobber hele tiden med kontinuerlig forbedring, vi finsliper teknikken, vi analyserer arbeidsprosessene og er hele tiden på jakt etter det lille ekstra som gjør oss i stand til å levere best. Og der Tarjei skal være best i sporet og på standplass, skal vi i Kinnarps være best i hele kjeden fra design til logistikk. Det har blitt til et godt og inspirerende samarbeid og vi lærer stadig nye ting av hverandre, forklarer Mathiesen.

Din kropp – vår inspirasjon

En sentral link mellom Tarjei og Kinnarps er ergonomi.

- Hver dag har Tarjei vårt slagord #betteratwork med seg i arbeidet med å bli best i sporet og på standplass. I dette arbeidet ligger det mye fokus på god ergonomi. Sammen stiller vi spørsmålene, hva gjør deg bedre? Og der Tarje kanskje stiller spørsmålet i forbindelse med skytetreningen, ser vi på hvordan vi kan bli enda flinkere til å ivareta ergonomi og design i ett og samme produkt, forklarer Janecke og legger til et viktig poeng:
- I Kinnarps heter det din kropp – vår inspirasjon. Kinnarps tar utgangspunkt i individet for å kunne levere best til den enkelte, og kroppens anatomi er vår inspirasjon, forklarer Janecke.

Tarjei får opp pulsen i Kinnarps

-Vi snakker ofte med Tarjei, og han sender oss oppdateringer og reisebrev fra treningsopphold og renn. Han svarer på spørsmål fra ansatte om kosthold og trening, og takker oss stadig for støtten. Vi jobber også aktivt sammen for å finne nye måter hvor både han og vi kan få vist frem vårt fantastiske samarbeid og dermed bidra til å hjelpe hverandre fremover, sier Mathiesen.

De ansatte i Kinnarps er aktivt med i prosjekter for å komme i bedre form.

-Vi har engasjert alle ansatte til å trene og virkelig leve #betteratwork gjennom inspirasjon fra sponsorsamarbeidet med Tarjei. Det har resultert i at omtrent halvparten av våre ansatte har deltatt i en eller annen form for løp det siste året. Alt fra maraton, lokale løp eller motbakkeløp. Og alt vi gjør sammen med Tarjei, publiseres på vårt intranett til inspirasjon, sier Mathiesen.

Vi ses i kollen!

VM i skiskyting i Oslo starter torsdag 3. mars i Holmenkollen hvor skiskytterne skal ut i mixed-stafett, og siden går det slag i slag i de ti påfølgende dagene. Kinnarps er tilstede i Kollen under hele VM og du treffer oss både på Facebook og Instagram der vi også kommer til å ha konkurranser med flotte premier, nyttige tips om ergonomi og stemningsrapporter fra de spennende konkurransene i Kollen. For vi i Kinnarps håper VM i skiskyting blir et fantastisk arrangement og det er klart, vi heier selvfølgelig litt ekstra på Tarjei Bø, avslutter Mathiesen.
Nysgjerrig på hva Kinnarps kan hjelpe din bedrift med? Lyst til å finne ut mer om ergonomisk arbeidsmiljø og møbler med lekkert design? Følg oss på Facebook og Instagram, da vel.

Om #betteratwork:

Kontoret med alle sine forskjellige funksjoner, er en svært kompleks arbeidsplass som krever gjennomtenkte løsninger. Kinnarps har samlet all sin kunnskap i tilbudet #betteratwork
Til grunn for våre løsninger ligger analyser av trender, fokus på helhetsergonomi og godt arbeidsmiljø, for ikke å glemme form og farge gjennom et moderne design. Alt i alt: Selve grunnlaget for en god dag på jobben.

Interessert i nyheter og treder innen ergonomi? Få tilsendt vårt splitter nye Ergonomi-
Magasin ved å fylle ut skjema under: