Myke kurver!

2014-12-01

Myke kurver!

I løpet av året har Kinnarps ønsket to nye medlemmer velkommen til stolfamilien. To nykommere der dristig design og god ergonomi står i fokus. Først ut har vi Embrace, en helt ny type stol som kan brukes når man vil samle tankene, ta sats mot noe viktig eller kanskje bare koble av. Embrace er ingen klassisk kontorstol, heller ikke noen vanlig besøksstol, men noe midt i mellom. Embrace er helt enkelt en svært allsidig stol som passer fint inn i dagens arbeidsliv.

Embrace har et søsken, den kurvede og klassiske skjønnheten Monroe, som dukket opp med nye utførelser og valgmuligheter i løpet av høsten. Med Monroe får du store muligheter til å skape et personlig uttrykk. Med ulike varianter av understell, med eller uten armlene og med Kinnarps' unike og brede stoffsortiment kan Monroe tilpasses helt etter ønske og smak. Monroe er designet for ulike typer møter. For samtaler, besøk eller kortere perioder med egenarbeid.

Monroes allsidighet er noe den har felles med Embrace. Begge nykommerne passer derfor inn i mange ulike sammenhenger – ved den midlertidige arbeidsplassen, i kantinen, i et loungemiljø, i kurslokalet og ved møtebordet.  Allsidigheten gjør dem også anvendelige i aktivitetsbaserte arbeidsmiljøer. 

Bare fantasien setter grenser for hvordan du kan bruke Embrace og Monroe!