Bea Szenfeld og Kinnarps på Designgalleriet

2013-02-05

I et unikt samarbeid, har motedesigner Bea Szenfeld og interiør selskapet Kinnarps satt fokuset på arbeidsplassen, med et resultat som er både humoristisk og retro-inspirert. Utstillingen 'Work Space "er på utstillingen fra 5-23 februar.

Hvert år, under Stockholm Design Week, presenterer Designgalleriet et spennende samarbeid mellom en designer og et design firma. I 2013 er det Kinnarps sin tur og en av Sveriges fremste motedesigner, Bea Szenfeld.

"For Kinnarps er det et spennende prosjekt hvor vi har kastet ideer rundt og skapte nye måter å gjøre ting på. For oss denne typen samarbeid en kilde til inspirasjon for nye produkter og innovative løsninger, "sier Paulina Lundström, Kinnarps Marketing & Communications Director style in the exhibition. Products, ideas and scenographic installations designed around a number of themes have been created, all of them related to working life, and with a humorous touch.  

Stefan Nilsson, grunnlegger og kreative sjef for Designgalleriet sier;

"Stockholm Design Week er en viktig uke for oss på Designgalleriet. Vi prøver å gjøre noe nytt hvert år. Dette året viser vi en kreativ visjon av kontoretmiljøet i fremtiden. Det er både morsomt og nyskapende.

For første gang, blir Stockholm Design Week tatt med på turné rundt hele landet. Designgalleriet og Kinnarps har jobbet sammen for å ta 'Work Space "til åtte steder i Sverige. I Örebro, Växjö, Malmö, Luleå, Falun, Kinnarp, Stockholm og Gøteborg.

"Vi ønsker ikke at bare stockholmerne skal  kunne se vårt kreativt samarbeide med Bea og Designgalleriet, så vi besluttet å åpne mini-utstillinger i noen av våre Kinnarps utstillingslokaler. Det er en måte å bringe inspirasjon og kreativitet i Stockholm Design Week ut til flere mennesker"sier Paulina Lundström. 

Utstillingen 'Work Space' varer fra 5-23 februar på Designgalleriet i Stockholm, og i samme periode  de andre stedene. Designgalleriets åpningstider: Tirsdag - fredag ​​11 - 18:00, lørdag 11. am - 15:00

Press release as .pdf

For mer informasjon eller høy oppløselige bilder - ta kontakt med;
Trendgruppen: Åsa Lagerwall, email: asa.lagerwall@designgalleriet.com,
tel. +46 (0) 823 00 21

Kinnarps: Ida Gustafsson, email: ida.gustafsson@kinnarps.se,
tel. +46 (0) 51 53 83 89