Capella fikk pris for sin design

2016-02-25

Med sine unike egenskaper oppsummerer Capella alt vi i Kinnarps vet er viktigst for en kontorstol. Du sitter komfortabelt og ergonomisk riktig. Dessuten hersker det ingen tvil om at Capella er riktig flott. Stolen ble nylig belønnet med designutmerkelsen Good Design Award.

Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design deler årlig ut prisen til de mest innovative og banebrytende produktene som blir fremstilt rundt om i verden. I kategorien ”Furniture” valgte de å fremheve og gi en pris til Capella.

– Vi er meget glade for meldingen om at Capella har vunnet Good Design Award. Vi er svært stolte over stolen, og vi håper og tror at Capella på sikt kommer til å bli en virkelig Kinnarps-klassiker, sier Elisabeth Slunge, Brand Range Design Manager hos Kinnarps.

I tillegg til lekker design er Capella utstyrt med Kinnarps' siste nyskapning – FreeMotion®. Et system der små, balanserte mikrobevegelser i setet skaper små forflytninger, uten at stolen oppleves som ustabil. Kontorstolen er utviklet med utgangspunkt i at det å sitte ikke handler om å sitte stille, og derfor oppmuntrer stolen kroppen til å være i bevegelse mens man sitter – for at kroppen skal ha det best mulig.

Du finner mer informasjon om Capella her.