Multicom

2013-02-04

Multicom

Et uformelt møte i dag, en generalforsamling neste uke og en undervisningsøkt i slutten av måneden? Ta det med ro. I løpet av 2013 lanserer Kinnarps en ny serie med navnet Multicom - som oppfyller alle tenkelige møte og kommunikasjon krav.

Som mange vil være enige i, har møter blitt stadig viktigere i dagens arbeidsliv. I dag  foregår mye arbeidi grupper.For å tilfredsstille dette voksende kravet for møter, har Kinnarps skapt et fleksibelt utvalg av bord som er ideelle for video og online konferanser samt for undervisning og generalforsamlinger.

Multicom er tilgjengelig i et stort utvalg modeller - som frittstående bord, møtebord, bord for individuelle arbeidsstasjoner etc. Utformingen gjør det mulig å konstruere forskjellige formasjoner, alt fra runde møteplasser til tradisjonelle langbord. Videre er utvalget tilpasset dagens teknologi, med stilige løsninger for nettverk og strøm tilkoplinger.

Designen er ren og enkel, med en sterk følelse for detaljer. For eksempel har mye tid  og energi gått med for finne elegante løsninger for kabling, og sikre at styringsenheter og beslag harmonerer med design. Imidlertid har ikke designen gått på bekostning av enkel montering - bord serien er ekstremt lett å montere og kan i prinsippet bli satt sammen for hånd, uten bruk av verktøy.

Multicom, som vil bli introdusert i løpet av 2013, vil være tilgjengelig med bordplater i bøk, eik eller bjørk finér, i fargene hvit eller lys grå, samt i bøk, eik eller bjørk laminat. Videre kan en behagelig belysning opprettes ved å utstyre området med integrert LED-belysning.

Press release som .pdf

For spørsmål ta kontakt med;

Ida Gustafsson, press contact Kinnarps AB
Tel.: +46 (0) 515 3 83 89
E-mail: ida.gustafsson@kinnarps.se

 

Kinnarps