Prim – en ny bærekraftig skjerm med utmerket lydabsorpsjon

2013-02-04

Prim

En ulempe med dagens åpne planløsninger av kontormiljøer er nivået av støy. Mange foretrekker et roligere miljø for å tillate dem å konsentrere seg og fokusere. Kinnarps har erkjent dette problemet ved å lansere en elegant og bærekraftig skjerm kjent som Prim, designet av Christian Halleröd.

Du tror kanskje at Prim er bare en vanlig bordsskjerm. Elegant med utmerket lydabsorpsjon og en smart fleksibilitet som betyr at den enkelt kan konverteres fra en stasjonær skjerm  til å brukes i taket eller som gulvskjerm i bare noen få enkle øvelser. Men det er ikke det som gjør skjermen unik. I dette tilfellet er det Christian Halleröd minimalistiske design og resirkulert polstring som gjør at skjermen skiller seg ut fra mengden.

Christian Halleröd er godt kjent for å sette estetikk i "høysete". Og har han har gjort med Prim. Christian har valgt en minimalistisk design som fremhever skjermenes 'unike polstring på en veldig moderne måte. Snarere enn å skjule det underliggende materiale ved hjelp av en ramme, gjør Christian hjertet av produktet synlig på kanten av skjermen. Enkelhet og åpenhet er nøkkelord.

Men hva er det som gjør utfyllingen interessant? Vel, det er det faktum at Kinnarps bruker re: fyll, et unikt materiale som består av en blanding av Kinnarps 'eget avfalls materiale, polyester og PET. Med andre ord, har Kinnarps 'avfall bli en smart ressurs, et bærekraftig materiale kan brukes igjen og igjen. Re: Fyll er en 100% resirkulerbart materiale, og i tillegg, kan alle delene av skjermen skilles individuelt ved hjelp av vugge-til-vugge metodikk. Alt i alt betyr dette at denne skjermen har en betydelig mindre påvirkning på miljøet enn mange andre skjermer på markedet.

Prim vil bli lansert i flere varianter i løpet av 2013. Skjermene vil bli trukket i Kinnarps 'ull stoff Blazer

Press release som .pdf

Har du spørsmål ta kontakt med;

Ida Gustafsson, press contact at Kinnarps AB
Tel.: +46 (0)51 53 83 89
Email: ida.gustafsson@kinnarps.se

 

Kinnarps was founded in 1942 by Jarl and Evy Andersson. Today Kinnarps is the leading supplier of interior design solutions in Europe and offers innovative and inspirational total solutions in some 40 countries. The company's wide range is designed for public environments with a focus on offices, schools, hospitals and healthcare facilities. Kinnarps works in close collaboration with internationally renowned designers and the products have won a large number of design awards. The Kinnarps Group has about 2,700 employees and its turnover in 2010/2011 totalled SEK 4.2 billion. Kinnarps complies with the leading eco-labelling demands and is certified in accordance with ISO 9001 and 14001.