To produktnyheter fra Skandiform mottar Red Dot Award

2014-03-31

Nyhetene Deli stol og Modulor bord fra Skandiform har blitt tildelt den prestisjefylte prisen “Red Dot Award 2014" for produkt design. Red Dot Award har forskjellige kategorier og produktene fra Skandiform har fått pris i den aller gjeveste kategorien: "best of the best "- en kategori kun for produkter som innehar den beste kvaliteten og et banebrytende design.

Red Dot Award er en internasjonal design konkurranse som er inndelt i tre kategorier - produktdesign, kommunikasjonsdesign og designkosept - av Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Utmerkelsene høster stor anerkjennelse og anses for å være et kvalitetsstempel for utmerket design. Det er en jury på 40 høyt kvalifiserte deltakere som vurderer bidragene som kommer inn. I år har det kommet inn nærmere 5000 bidrag. Kun 1,5% av bidragene anses som "best of the best".design. 

- Disse utmerkelsene bekrefter Skandiforms historiske fokus på kvalitet og design, sier en meget fornøyd Thomas Johanesson, Adm. dir i Skandiform. Dette beviser at vi er på banen, og kan konkurrere på et internasjonalt nivå. Vi er beæret og stolte over å ha motttatt disse prisene.

Skandiform tildeles sine Red Dot Award troféer under en stor seremoni 7. Juli i Essen, Tyskland. Etter utdelingen blir det åpnet en utstilling hvor vinnernes produkter vil bli vist i the Red Dot Design Museum i Essen - et museum som besøkes av mange designentusiaster for å se og oppleve de nye trendene i internasjonal produktdesign.  Utstillingen er åpen fra 8. Juli til 3. August, hvor Deli og Modulor vil bli vist under tittelen "Design on Stage ".

Deli stolen er designet av Thomas Pedersen. Modulor bordet er designet av Claesson Koivisto Rune.

 

Modulor
Highres image

Deli
Highres image