SUMMERING AV ALMEDALSVECKAN

Almedalsveckan i Sverige är sannerligen unik. En intensiv vecka fylld med politik, debatt, diskussion och samtal – och där alla känns avslappnat tillgängliga på en mycket liten yta. Här möts nya konstellationer och både idéer och samarbeten föds inom loppet av några dagar.

Read more

Minister äter stolssnitt

Igår kväll hade vi möjlighet att bjuda Sveriges miljöminister Karolina Skog, liksom 700 andra gäster, på en snitt kryddad med nermalt björkträ under den stora hållbarhetskvällen på Aktuell Hållbarhet Arena i Almedalen.

Read more

DEN STORA HÅLLBARHETSKVÄLLEN

Ikväll är det äntligen dags för den Stora Hållbarhetskvällen på Aktuell Hållbarhet Arena i Almedalen.

Read more

NU BAKAS DET FÖR FULLT!

Den goda överrakningen ska, efter att den knådats, jäst och gräddats serveras under den Stora Hållbarhetskvällen imorgon på Gotlands Museum i Almedalen.

Read more

HUR SMAKAR EN GOD MÖBEL?

Det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa, vårt humör och vår ork. Det finns idag en stor medvetenhet om vikten av ekologiska livsmedel men desto mindre kunskap om vilka kemikalier möbler matar oss med.

Read more

ATT VÄLJA RENA MATERIAL

På Kinnarps har vi en lång tradition av att jobba med rena material. För oss är hållbarhet en hjärtefråga som genomsyrar hela värdekedjan från valet av råvaror till återvinning av gamla möbler.

Read more

THE BETTER EFFECT PÅ ALMEDALEN

THE BETTER EFFECT är vårt bidrag till en hållbar utveckling. Som vi ser det är inredning som är tillverkad av rena material inte bara bra för världen, det är också en ren investering och det ämne vi lyfter fram under Almedalsveckan.

Read more

Möt oss i Almedalen

Vi vill lyfta frågan om hållbarhet och öka kännedomen om vikten av rena material i inredning.

Read more

More news & stories

Flexibla Fields Huset som andas Form som sitter Kontorsdjungel Låt alla vara med! VÄRLDENS GRÖNASTE KONTOR Återbruk av möbler TRÄ ÄR TRENDEN Hälsan först Konst med spänning