Arbetsplats 2.0

Med Internetrevolutionen för snart 20 år sedan fanns det framtidsforskare som trodde att det traditionella kontoret skulle försvinna. Vad skulle man med ett sådant till när man kan sitta på vilken bergknalle som helst och vara uppkopplad mot resten av världen?

Read more

Möte för miljoner

Företag och organisationer arbetar ständigt på att bli effektivare och öka produktionen – så hur kan det komma sig att det är sällan någon som ifrågasätter dåliga möten?

Read more

Flexibla Fields

Den modulära och flexibla möbelserien Fields är den senaste av Kinnarps produktlanseringar och en av byggstenarna inom Next Office™-ABW konceptet. Fields skapar möjligheter att individuellt anpassa en arbetsplats för alla personers olika förutsättningar och behov. Vi växlade några ord med Olle Gyllang, designstrateg på Propeller Design.

Read more

Från skrivbord till sacco

I dag finns lika många sätt att jobba som det finns anställda. Olika generationer ställer olika krav på sin arbetsmiljö. Den perfekta arbetsplatsen måste stimulera både kreativitet och flexibilitet – utan att inskränka på ergonomin.

Read more

Fem finesser med Fields

Den varma och inbjudande serien Fields är utvecklad och formgiven av Kinnarps tillsammans med erkände designern Olle Gyllang från Propeller Design AB. Det är ett koncept i tiden, framtagen för att erbjuda just den typ av ytor, miljöer och funktionalitet som du söker i dagens arbetsmiljöer. Och som ger dig möjligheten att vara kreativ, social eller fokuserad.

Read more

Stå upp och kom i form

Vill du komma i bättre fysisk form? Satsa på ett höj- och sänkbart arbetsbord på jobbet. Det kan faktiskt göra världens skillnad.

Read more

Filmisk lobby

Det sägs att första intrycket är bestående. Något som inte bara gäller oss människor, utan självklart också våra arbetsplatser…

Read more

Aktiv framtid

Den digitala revolutionen har vänt upp och ned på samhället, oss själva och våra arbetsplatser. Så hur ska man som medarbetare och företag hänga med i utvecklingen?

Read more

Functional food

Intresset för functional food – mat som optimerar kroppens funktioner, växer så det knakar. Vi tog kontakt med Anneli Hallberg, kock, hälsocoach och personlig tränare, som berättar mer om hur vi kan må bättre.

Read more

Kinnarps i unikt arkitektsamarbete

Vilka färger och material kommer dominera på våra arbetsplatser de kommande åren? För att ta reda på detta har Kinnarps under hela 2016 arrangerat workshops med några av Sveriges och Europas ledande arkitekter och inredare. I början av september var det grand finale i Kinnarps egna designcenter i småländska Skillingaryd, Sverige.

Read more

Årets designupplevelse!

På väg till London i höst? Då får du inte missa en av årets största design- och arkitekturhändelser. I en unik satsning, ledd av förre chefredaktören på brittiska Icon Christopher Turner, öppnar London Design Biennale den 15 september.

Read more

Digital detox

Pling! Vad händer med oss när vi är ständigt nåbara? Ny forskning visar hur förödande det är för produktiviteten. Därför har också en rad stora företag, bland dem Volkswagen, bestämt att man stänger av sina e-postservrar efter kontorstid.

Read more

Träna dig frisk

Din kropp behöver mer än ergonomiska möbler för ett ökat välbefinnande. Specialistsjuksköterskan och träningsentusiasten Angelica Bauer har stenkoll på vardagsmotionen som gör skillnad.

Read more

Jobba på hälsan

Hur påverkas din hälsa av arbetsplatsen och dess design? Mer än du tror!

Read more

VI LEVER SOM VI LÄR

Ergonomi handlar om hela människan – och hela företaget. i alla fall när det gäller Kinnarps. Samtidigt som företaget utvecklar, producerar och säljer inredning till andra organisationer är man ju också själv en stor arbetsplats. med lika höga krav på ergonomi som alla andra, eller högre.

Read more

More news & stories

VÄRLDENS KONTOR SUMMERING AV ALMEDALSVECKAN Framtiden i fokus Fokusera mera Lönsamt att bry sig! Better design improves the company’s productivity PRINTA UT MIDDAGEN Nytt designpris till Embrace Environment Trends NYA VINDAR