5 steg till det perfekta  mötesrummet

Visste du att inredningen kan påverka inte bara ditt humör utan också ditt beteende? Följ dessa fem inspirerande steg och du har snart skapat det perfekta mötesrummet!

Read more

Låt alla vara med!

Alla vet att en smart inredning kan göra underverk för effektiviteten och arbetsglädjen på ett företag. Men det räcker inte alltid med senaste färgen på väggarna och snyggaste, funktionellaste möblerna – det är minst lika viktigt att vi själva får vara med och bestämma!

Read more

25 viktigaste  sakerna på jobbet

Vad tycker du är allra viktigast på din arbetsplats? En bekväm stol och ett funktionellt arbetsbord är väl ganska självklart, men sen då?

Read more

Ta kontroll över din arbetsdag

Visste du att kontorsanställda blir avbrutna i genomsnitt var tionde minut? Därför är det extra viktigt med smarta rutiner som gör att du kan ta kontroll över din arbetsdag!

Read more

Nytt högkvarter för brittisk design

Design- och arkitekturvärlden har fått en ny Instagramfavorit. I slutet av november öppnade Europas största designmuseum i en fantastisk gammal övergiven lagerbyggnad i centrala London.

Read more

Smartaste medarbetaren

För de flesta som jobbar på kontor så påminner arbetsdagarna om varandra. Vi svarar på mejl, bokar möten och gör research för att kunna skicka lite fler mejl. Men tänk om vi skulle kunna få hjälp med allt detta, hur mycket effektivare skulle vi då inte bli!

Read more

Inredningen påverkar din hälsa

Säg mig hur din arbetsplats hur ser ut, och jag kan berätta hur du mår! Att miljön är avgörande för trivseln och effektiviteten på jobbet, det vet alla. Men visste du att den också kan påverka oss rent fysiskt?

Read more

Magi i underjorden

Ett underjordiskt museum i Stettin i nordvästra Polen – där har ni världens bästa byggnad som har tillkommit under 2016. I varje fall om man får tro juryn bakom World Architecture Festival, som årligen delar ut denna prestigefulla utmärkelse.

Read more

Hur ska vi rädda jorden från klimathotet? Eller är det redan för sent? En som har engagerat sig djupt i frågan är den amerikanske skådespelaren Leonardo DiCaprio. Tillsammans med National Geographic har han spelat in Before the Flood, en klimatdokumentär som redan setts av över 40 miljoner människor sedan den släpptes i början av november.

Read more

Spara inte på fel saker

Miljön betyder allt för trivseln och effektiviteten på en arbetsplats. Men när arbetsgivare vill spara går det ibland ut över helt fel saker.

Read more

Arkitektens nya hjälpreda? En svärm av väggklättrande minirobotar! Och plötsligt går det att bygga former och strukturer som tidigare varit omöjliga!

Read more

Huset som andas

Om man vill veta vad som driver de senaste arkitektur- och formtrenderna är det bara att titta på världens museer. Från Beijing till Los Angeles… Det är där det händer!

Read more

Kreativ hubb

Att trivsel och gemenskap är nödvändigt för kreativiteten på en arbetsplats är ju en självklarhet. Men hur skapar man den där otvungna stämningen som får alla medarbetare att känna sig sedda och delaktiga? Från receptionist till högsta ledning – Sportmodegiganten Adidas har en alldeles egen lösning!

Read more

Stå upp och orka mer

Att sitta ned hela dagarna är varken bra för kropp eller själ. Därför är ett höj- och sänkbart arbetsbord den absolut bästa investering du kan göra. På köpet kommer du även bli mer kreativ…

Read more

Det flyttbara mötesrummet

En av de mest fantastiska platserna i J.K Rowlings böcker om Harry Potter och hans kompisar är Vid behov-rummet. Ett rum som ständigt anpassar sig efter situationen. Vore inte det väldigt fiffigt om ett sådant också fanns i verkligheten!?

Read more

More news & stories

Arbetsplats 2.0 Laddad snygging Kreativ hubb Ladda ner vår nya APP! SWEDISH DESIGN - TOP IN EUROPE Expertens val! In the press: DAMN°36 magazine / Floor & wall coverings Grönare värld Kinnarps släcker ljuset Kreativa bitar