100 % arbetsglädje

2014-07-04

86 sidor laddade med inspiration, trender, idéer och nyheter. Här är Kinnarps nya katalog WORKSPACES – Where you meet, learn and create.

Äntligen är den här – WORKSPACES, Kinnarps nya inspirationskatalog! Full med nyheter, miljöer och kreativa lösningar. Den perfekta guiden för alla inredningsintresserade som längtar efter en lite snyggare arbetsplats. Vilket stämmer in på de allra flesta av oss – faktum är att hela 94 procent säger i en stor undersökning* att inredningen är viktig för trivseln på jobbet.

På 86 fullmatade sidor får vi en inblick i vad Kinnarps många produktvarumärken kan erbjuda – Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform och NC Nordic Care, som alla borgar för hög kvalitet. Men vad som framförallt gör WORKSPACES så inspirerande är de många inredningsexemplen och lösningarna hämtade från verkliga arbetsmiljöer. Hur ska du tänka i öppna landskap, vad finns det för nya akustiklösningar eller hur ska man utnyttja rumsytan så effektivt som möjligt? Plus att vi får följa med bakom kulisserna och träffa en rad formgivare som delar med sig av sina historier om hur möblerna kom till. Som Anne Reinhold som gjorde sin serie Trixagon utifrån en snöflingas sexkantiga form. Eller Daniel Figueroa om sin senaste design, den bekväma arbetsstolen Esencia, och hans fascination för mjuka kurvor:
– För mig kan en stol ha en egen själ…

Men intressantast i WORKSPACES är nog ändå delen som handlar om Kinnarps Trendrapport som bygger på åtta skiften och hur dessa påverkar arbetsplatsen. Hur man med inredningen skapar mer motiverade och kreativa medarbetare. Dagens teknik gör det möjligt att arbeta friare, vilket ställer helt nya krav på såväl möbler som möteskultur. Framtiden och den aktivitetsbaserade arbetsplatsen är redan här. Läs mer i WORKSPACES!

* En undersökning av Demoskop 2013 på uppdrag av Kinnarps.