Fem finesser med Fields

2016-10-06

Den varma och inbjudande serien Fields är utvecklad och formgiven av Kinnarps tillsammans med erkände designern Olle Gyllang från Propeller Design AB. Det är ett koncept i tiden, framtagen för att erbjuda just den typ av ytor, miljöer och funktionalitet som du söker i dagens arbetsmiljöer. Och som ger dig möjligheten att vara kreativ, social eller fokuserad.

Men vilka är då fördelarna med Fields?

1. De olika modulerna (soffor, fåtöljer, sittpuffar, bord, förvaring och skärmar) kan kombineras, sättas samman och placeras ut som du behöver det.

2. Det breda sortimentet i kombination med det stora utbudet av färger, material och tillbehör ger möjlighet att skapa personliga uttryck.

3. Det multifunktionella tänket ger gemensamma miljöer, mötesutrymmen, rum i rummet, kreativa miljöer och ytor för fokus eller enskilda arbetsplatser.

4. Den passar bra in i aktivitetsbaserade arbetsmiljöer (Kinnarps Next Office-ABW) då den erbjuder variation och anpassar sig efter arbetsdagens olika aktiviteter.

5. Det är en svensktillverkad hållbar serie där de tyger som används är utan flamskyddsmedel och delar av serien är även FCS-märkt.

Med andra ord fem fina finesser med fokus på välmående, personifiering och valmöjligheter och fem bra anledningar att börja fundera på hur du vill inreda med Fields.

Se filmen om Fields: