Kinnarps på Stockholm Design Week 2015

2015-01-05

Just nu pågår förberedelserna för fullt inför Stockholm Design Week 2015. Mässan pågår 3-7 februari och nu är det klart att det Kinnarps monter kommer formges av den italienska/svenska designstudion Nichetto Studi!Kärlekssagan mellan Nichetto Studio och Kinnarps tog sin början tidigare i år under Milan Design Week. Nichetto Studio designade Kinnarps utställning "Scandinative Workspace”, en utställning som rönte stor uppmärksamhet och uppskattning. Utställningen ansågs vara en av de bästa under veckan och nominerades till det prestigefyllda priset Milano Design Award.

Nu är det dags för nästa kapitel i historien om Nichetto Studio och Kinnarps. När Stockholm Design Week slår upp sina portar så är det Nichettos team som har gestaltat Kinnarps monter.

– Det känns väldigt roligt att Luca och hans team tagit sig an utmaningen att gestalta vår monter på nytt. Arbetet tillsammans med Nichetto Studio under Milan Design Week föll oerhört väl ut och det känns spännande att vi nu fortsätter utveckla vårt framgångsrika samarbete och lyfta det till nästa nivå, säger Paulina Lundström, Marketing & Communications Director på Kinnarps.

Temat i montern kommer utgå från Kinnarps nya trendrapport – Workplace and lifespace design for the diverse decade, där Kinnarps blickar in i framtiden för att se vilka områden som kommer att ha en betydande påverkan på morgondagens arbetsmiljöer.

En trendrapport som Nichetto studio nu alltså ska gestalta i fysisk form tillsammans med Kinnarps produktnyheter.