Mjuka kurvor!

2014-12-01

Mjuka kurvor!

Under året har Kinnarps välkomnat två stycken nya medlemmar till stolsfamiljen. Två nykomlingar där djärv design och god ergonomi står i fokus. Först ut har vi Embrace, en helt ny typ av stol som kan användas när man vill samla tankarna, ta sats mot något viktigt eller kanske bara koppla av. Embrace är ingen klassisk arbetsstol, inte heller någon vanlig besöksstol, utan någonting däremellan. Embrace är helt enkelt en väldigt mångsidig stol som passar fint in i dagens arbetsliv.

Embrace syskon, den kurviga och klassiska skönheten Monroe, dök upp med nya utföranden och valmöjligheter under hösten. Med Monroe får du stora möjligheter till ett personligt uttryck. Med olika varianter på underrede, med eller utan armstöd och med Kinnarps unika och breda tygsortiment kan Monroe anpassas helt efter tycke och smak. Monroe är designad för olika typer av möten. För samtal, besök eller kortare stunder av eget arbete.

Monroes mångsidighet är något den har gemensamt med Embrace. De båda nykomlingarna passar därför in i många olika sammanhang – vid den tillfälliga arbetsplatsen, i caféterian, i en loungemiljö, i utbildningssalen likväl som vid mötesbordet.  Mångsidigheten gör dem också användbara i aktivitetsbaserade arbetsmiljöer. 

Bara fantasin sätter gränser för hur du kan använda Embrace och Monroe!