Milan Design Week – Hur hälsosam är din arbetsplats?

2015-03-31

Mitt i hjärtat av Milano ligger designdistriktet Brera och där kommer Kinnarps hålla till under Milan Design Week, 14-19 april. I år fokuserar Kinnarps på framtidens hälsosamma arbetsplats!

Precis som under Stockholm Furniture Fair tidigare i år kommer den välkända designstudion Nichetto Studio tolka Kinnarps trendrapport och den här gången gestalta idéerna i den 300 kvadratmeter stora utställningslokalen i Milano. Under konceptet ”Workplace Wellness” kommer fördelarna av en hälsosammare arbetsplats att lyftas fram. Tillsammans med ett vitaliserande matkoncept från matdesignerna på Arabeschi di Latte kommer Kinnarps och Nichetto Studio erbjuda besökarna möjligheten att sitta ner och jobba, njuta av goda och hälsosamma förfriskningar samtidigt som de får en inblick i hur framtidens arbetsplats kan komma att se ut. Självklart finns alla nyheter från Kinnarps produktvarumärken – Kinnarps, Drabert, MartinStoll, Materia, Skandiform och NC Nordic Care – på plats!

– Mår man bra på jobbet så gör man ett bättre jobb! Svårare än så är det inte. Genom att skapa miljöer fullproppade med välbefinnande och sköna känslor skapar vi också bättre medarbetare. Till utställningen har jag blandat ihop delar från Kinnarps trendrapport och tillsammans med produktnyheterna och försökt skapa en hälsosam arkitektur-cocktail, säger designern Luca Nichetto. 

Designveckan i Milano anses vara en av de viktigaste designutställningarna i världen och lockar årligen över 100 000 besökare till staden. Har du vägarna förbi Milano hoppas vi att du stannar till på Largo Treves 5, vid hörnet av Via Solferino, och låter dig bli väl omhändertagen och samtidigt inspirerad av hur din arbetsplats kan bli mer välmående och hälsosam!

Öppettider för utställningen:
Tis: 10:00 - 18:30 (private cocktail 19:00 till 22:30)
Ons/tors/lör: 10:00 - 21:00
Fre: 10:00 - midnatt (Brera Design District Night)
Sön: 10:00 - 16:00

Mer information om Kinnarps trendrapport på kinnarps.com/trend

Gå in Facebook-eventet för att få alla uppdateringar om Kinnarps i Milano!