Capella prisat för sin design

2016-02-25

Med sina unika egenskaper sammanfattar Capella allt det som vi på Kinnarps vet är viktigast för en arbetsstol. Du sitter bekvämt och ergonomiskt korrekt. Att Capella dessutom är riktigt snygg råder det inga tvivel om då stolen nyligen prisats med designutmärkelsen Good Design Award.

Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design delar årligen ut priser till de mest innovativa och banbrytande produkter som producerats runt om i världen. I kategorin ”Furnture” väljer de att uppmärksamma och prisa Capella.

– Vi är mycket glada över beskedet om att Capella vunnit Good Design Award. Vi är väldigt stolta över stolen och vi hoppas och räknar med att Capella på sikt kommer bli en riktigt Kinnarps-klassiker, säger Elisabeth Slunge, Brand Range Design Manager på Kinnarps.

Förutom en läcker design har Capella även utrustats med Kinnarps senaste innovation – FreeMotion®. Ett system där små balanserade mikrorörelser i sitsen skapar små förflyttningar, utan att stolen upplevs som ostadig. Arbetsstolen har utvecklats under devisen att sitta inte handlar om att sitta still och därför uppmuntrar stolen kroppen att vara i rörelse samtidigt som man sitter ner - allt för att kroppen ska må så bra som möjligt.

Mer information om Capella hittar du här.