Combine – möjligheternas soffbord

2014-02-04

Combine är Kinnarps nya soffbordsserie – ett soffbord som användaren själv får vara med att bestämma designen på. Soffbordet finns i så många varianter att användaren har alla möjligheter att hitta det soffbord som passar bäst. Och det oavsett om det är rummet, funktionen eller uttrycket som ska passas in.

 Oavsett vilket val man gör av soffborden i Combine familjen, får man ett bord som inbjuder till möten mellan människor.  Det är lätt att skapa en trivsam social miljö med Combine och någon typ av sittmöbel.  Borden är dessutom små och lätta och kan flyttas omkring – passande inte minst i en aktivitetbaserad arbetsmiljö.    

-        Vi ser idag många som vill skapa en personlig inredning, något unikt eller anpassat för just den organisationen. I sådana lägen ska man välja Combine. Soffbordet kan utan tvekan bli ett intressant blickfång, likväl som det också kan smälta in i inredningen. Det är sällan en produkt är så anpassningsbar, säger Ulrika Liffner, Kinnarps Internationella Produktchef för Soft Seating & Reception.

Kinnarps lanserar Combine under 2014 och soffbordet kommer att erbjudas i både i raka och runda linjer, med eller utan rundande hörn, med stål- eller träben och i två olika höjder. Totalt kan användaren välja mellan fem olika skivor och fyra olika bentyper, beroende på vilken skiva som är vald och vilket uttryck som önskas.  Skivorna kommer att säljas i ek-, bok- eller björkfanér, i ek-, bok-, eller björklaminat, samt i färgerna ljusgrå, vit och svart. Dessutom går bordet att specialanpassa för de som önskar ett mer personligt utseende.  

 

För frågor under Stockholm Design Week, vänligen kontakta:

Ida Gustafsson, presskontakt Kinnarps AB
Telefon: +46 (0)515 383 89
E-mail: ida.gustafsson@kinnarps.se
Du hittar Kinnarps monter i Hall A, monterplats: 27:30