Kinnarps tar hand om dig under Stockholm Design Week

2014-01-28

Kinnarps, Europas ledande leverantör av inredningslösningar, tar ett nytt grepp under Stockholm Design Week 2014 då företaget bjuder in designbranschen till utställningen ”Care of Kinnarps” på Wetterling Gallery i Kungsträdgården. Här kan besökaren bli avporträtterad av konstnären Idun Baltzersen, låta proffs fixa håret eller få en stärkande handmassage.

Den röda miljön med orientaliska mattor, vintageprylar och utvalda moderna designklassiker blir en varm och energigivande oas för sköna möten under en stressad designvecka. Här kan branschen ta en kaffe med hembakade bullar, kolla mejlen eller se Iduns porträtt av branschpersonligheter.

Utöver detta visar också Kinnarps sina produktnyheter i en 300 kvadratmeter stor monter på Stockholm Furniture Fair - monternummer A27:30.

-        Vi ville göra något mer 2014, som handlar om annat än våra produkter och koncept och som visar upp värmen, kreativiteten och omtanken Kinnarps står för. Under tre dagar flyttar vi in på Wetterling Gallery i Kungsträdgården och hälsar arkitekter, inköpare och press välkomna till en välbehövlig paus och ett kreativt möte, förklarar Paulina Lundström, Marketing & Communication Director på Kinnarps.

Utställningen, som fått namnet Care of Kinnarps, växer organiskt med varje besökare. Illustratören Idun Baltzersen finns på plats alla dagar för att snabbt teckna en porträttbild av de besökare som vill. En kopia av bilden hängs upp i utställningen och originalet skickas med besökaren.  

Öppettider: Tisdag, onsdag och torsdag 4-6 februari 2014 kl 10-18.
Adress:
Wetterling Gallery, Kungsträdgården 3, Stockholm.
Utställningsscenografi:
Lars Fuhre.
Utställningsidé och koncept
: Stefan Nilsson.

Använd gärna hashtag #careofkinnarps för kommunikation om ”Care of Kinnarps” i sociala medier.

  
För frågor under Stockholm Design Week, vänligen kontakta:
Ida Gustafsson, presskontakt Kinnarps AB
Telefon: +46 (0)515 383 89
E-mail: ida.gustafsson@kinnarps.se

 

Kinnarps grundades år 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps är Europas största leverantörer av inredningslösningar och finns representerat i ca 40 länder. Företagets breda sortiment är framtaget för offentliga miljöer med inriktning mot kontor, skola, vård och omsorg. Kinnarps har ett nära samarbete med internationellt erkända formgivare och produkterna har tilldelats ett stort antal designutmärkelser. Kinnarpskoncernen har ca 2 700 anställda och omsättningen 2011/2012 uppgick till 4,3 miljarder SEK. Kinnarps uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt ISO 9001 och 14001.Läs mer på:  www.kinnarps.com