Libra – vågformad avslappning

2014-02-04

Libra är Kinnarps nya spännande sittplats – en vågformad soffbänk som erbjuds med en, två eller tre sittplatser.

Libra är det latinska namnet för stjärntecknet vågen och det är också vågrörelserna som gett soffbänken sitt namn. Möbeln är skapad ur en rörelse, en våg, och inbjuder både till avslappning och till dialog. Soffbänkens öppna design gör det möjligt att sätta sig från två håll, vilket gör den både flexibel och lättplacerad samtidigt som den inbjuder till både samtal och spontana möten.

Den vågformade sitsen gör också att soffbänken fångar ögat och Libra tar en välförtjänt plats i rummet. Kurvorna är både iögonfallande och komfortabla.  Soffbänken kan därför användas för att bryta av en stram inredning eller för att addera en kreativ känsla. Möjligheterna att skapa ett unikt uttryck är dessutom stora då Kinnarps erbjuder ett stort tygsortiment att välja tyg ur. Vill man ytterligare addera spänning och aktivitet går det också bryta av med en annan tygfärg på själva sitsen.    

-        Det känns roligt att kunna lansera en bekväm soffbänk som ger så stora möjligheter att utöva kreativitet. Vi ger nu möjlighet till en individuell lekfullhet, genom vår stora tygkollektion och att det går att välja en avvikande färg på själva sitsen. Vågformerna skänker också spänning, så våga vara kreativ, uppmanar Ulrika Liffner, Kinnarps internationella produktchef för Soft Seating & Reception.

Kinnarps lanserar Libra under 2014 och soffbänken kommer att erbjudas i tre varianter – med en, två eller tre sitsar. Soffbänken går att få i alla tyger i Kinnarps stora tygkollektion. Benbågarna erbjuds i färgerna vit, svart, silver samt i ett kromat utförande.


För frågor under Stockholm Design Week, vänligen kontakta:

Ida Gustafsson, presskontakt Kinnarps AB
Telefon: +46 (0)515 383 89
E-mail: ida.gustafsson@kinnarps.se
Du hittar Kinnarps monter i Hall A, monterplats: 27:30