Entrada II

UN SIÈGE DE TRAVAIL CONTEMPORAIN

Entrada II de Drabert est un siège sophistiqué et résistant, à la fois fonctionnel et esthétique. Ce siège de travail combine forme, fonction et ergonomie de la meilleure façon qui soit. En tant que successeur du célèbre siège Entrada, il partait sur de bonnes bases. Redéveloppé et personnalisé afin de correspondre à l’époque actuelle, aux nouveaux environnements de travail et aux nouvelles façons de travailler, il est doté d’un mécanisme unique et de commandes intuitives, qui permettent de régler facilement l’assise en fonction des besoins.

*Ceci est une sélection de Kinnarps Colour Studio.

Ergonomie simplifiée

Le système d’ergonomie éprouvé de Drabert proposeun concept d’assise dynamique offrant une position saine qui peut facilements’adapter à chaque individu. Il est tellement convivial qu’il convient aussi auxenvironnements de travail basés sur l’activité (ABW), où différentespersonnes peuvent facilement l’utiliser dans différents espaces de travail. Ce concept ergonomique qui connaît un franc succès repose sur les principes suivants :

Dynamische zithouding

Entrada II voorkomt een statische zithouding en stimuleert beweging en afwisseling tussen verschillende zithoudingen. Dit heeft een positieve invloed op onze spieren en bloedsomloop.

Lichaamsondersteuning

De armen, benen en rug worden op een goede, ergonomische manier ondersteund door de rugleuning, zitting, armleggers en lendensteun van de stoel. De vulling van de rugleuning en de zitting biedt een optimale demping en het beste comfort.

Gebruiksvriendelijke bediening

De bediening is binnen handbereik en intuïtief te gebruiken en in te stellen. Alles wat u nodig hebt om de stoel aan te passen aan uw wensen.

Design - Daniel Figueroa

Entrada II est doté d’un design sophistiqué aux lignes classiques et épurées. Son style s’inspire clairement de celui de son prédécesseur. Mais Entrada II reste tout de même unique en son genre. Il arbore un look intemporel tout en s’adaptant à l’époque actuelle. Derrière le design de ce siège se cache une fois encore Daniel Figueroa, designer de renommée internationale. Ce dernier crée du mobilier pour Drabert depuis 1995 et ses autres créations comprennent notamment les sièges de travail Salida et Esencia. Il a gagné de nombreuses récompenses internationales et possède une grande expérience dans la création de mobilier pour les bureaux et les lieux publics.

 

« Il s’agit d’une évolution, et non une révolution »

- Daniel Figueroa

Brochure produit

Instruction Entrada IIFilm produit Entrada II

Fonctions et options

ZITHOOGTE

U kunt de zithoogte van de stoel gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften. Zo wordt uw lichaam optimaal ondersteund.

ZITDIEPTE

De zitdiepte kan worden ingesteld (100 mm) in verhouding tot de rugleuning van de stoel om u de beste zithouding te bieden en uw benen en dijen optimaal te ondersteunen.

SYNCHROONMECHANISME

Met het Synchroonmechanisme bewegen dezitting en de rugleuning synchroon (tegelijkertijd) in een verhouding van 1 op 2,7. Zo stimuleert Entrada II een dynamische zithouding. Met behulp van de bediening kan u het neigmechanisme en de weerstand van de stoel eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

NEIGWEERSTAND VAN DE RUGLEUNING

De rugleuning van Entrada II beschikt over een goed uitgebalanceerde neiginstelling. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste neigweerstand voor de rugleuning van uw stoel instellen.

LENDENSTEUN

De lendensteun is geïntegreerd in de rugleuning van de stoel. Deze steun is in de hoogte verstelbaar en geeft de onderrug extra ondersteuning.

STAND VAN DE RUGLEUNING

U kunt zelf instellen hoe ver de rugleuning van de stoel naar achteren kan neigen. De rugleuning kan ook in een normale positie worden vergrendeld.

2D-ARMLEGGER

De armleggers zijn op het mechanisme bevestigd zodat ze op hun plaats blijven wanneer de zitdiepte wordt aangepast. Op die manier krijgt de gebruiker de beste ondersteuning voor onderarmen en ellebogen. De 2D-armleggers zijn in de hoogte en breedte verstelbaar.

5D-ARMLEGGER

De multifunctionele 5D-armleggers zijn optioneel leverbaar. Ze zijn in de hoogte, breedte, voorwaarts, achterwaarts en in de hoek verstelbaar voor een optimale ondersteuning.

GASVEER

De gasveer is gemaakt van metaal en leverbaar in twee afwerkingen, grafietzwart of chroom (gebruikt op de stoelmodellen met gepolijste afwerking). Een gasveer met extra demping voor meer comfort is als optie leverbaar.

STANDAARD HARDE WIELEN

De wielen kunnen worden gekozen op basis van de vloer in uw ruimte. Kies voor de zwarte, harde wielen als de vloer zacht is.

OPTIONELE ZACHTE WIELEN

Voor harde vloeren kan u het best kiezen voor zachte, zwarte wielen in een lichtgrijze rubberen houder.

STANDAARD STERVOET

Door uw voeten op de stervoet te laten rusten, valt de druk op de achterkant van uw dijen weg zodat u in een optimale rustpositie zit. De standaarduitvoering van de stervoet is gemaakt van grafietzwarte kunststof.

OPTIONELE STERVOET

Stervoeten in grafietzwart, zilver of gegoten gepolijst aluminium zijn optioneel leverbaar.

Welke kleur wil je?

Laat u inspireren door onze unieke en uitgebreide stoffencollectie van de Kinnarps Colour Studio. U vindt zeker uw keuze als u op zoek bent naar creatieve, comfortabele en mooie stoffen. Wij bieden een aantrekkelijke collectie met een grote keuze aan kleuren, materialen en patronen, met verschillende karakters om uiteenlopende sferen te creëren. U vindt er een combinatie van klassieke elegantie en de laatste nieuwe trends. Alles is aanwezig om uw interieurontwerp een persoonlijk accent te geven. Vind de look en de sfeer die het best bij uw omgeving past.

Ontdek al onze kleuren en materialen

Duurzaamheid van zweedse makelij

Entrada II wordt geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten, waardoorwe het volledige proces in eigen hand houden. Ons productieproces isenergie-efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.